Viltspår med Ewa Zander

Varför ska vi träna Viltspår? Hur tränar vi Viltspår? hur börjar vi och hur går vi vidare i träningen. Vilka hundar kan gå viltspårprov? Vad får vi som hundförare göra under ett spårprov? Vem kan döma min hund? Det är många frågor som jag hoppas kunna ge svar på.
Ewa Zander auktoriserad hundinstruktör som jobbar främst med jakthundar. Har jagat i 25 år och varit viltspårdomare lika länge. Jag har även hållit på med eftersök vid trafikolyckor och vid jakt. Jag har stor erfarenhet av ställande och drivande hundar och har själv ägt ett tiotal bland annat drever, stövare, jämthundar,gråhund och karelsk björnhund. Äger just nu en apporterande fågelhund. Jag har utbildning av hundar och förare i Viltspår, Lydnad och Hundens signaler. Jag är också ledare för Jägarexamen där jag utbildar nya jägare. Inom Jägarnas Riksförbund är jag kvinnoansvarig och hundansvarig i Östergötland.

Denna Föreläsning är avslutad

Arrangör: NackaStrandsMässan, Augustendalstorget 6, SE 131 52 Nacka Strand | +46(0)8-505 844 70 | info@nackastrandsmassan.se