Pressreleaser

Här finner ni pressreleaser som släpps från Stockholm Game Fair.

2015-04-15

Active Outfit bjuder in till luftskytte på Stockholm Game Fair!

Active Outfit är en av Sveriges snabbast växande e-handlare med allt för jakt, fiske och friluftsliv.

Under Stockholm Game Fair håller vi i luftskyttebanan på monterplats 53 i stora mässhallen. Här finns två skjutbanor med olika moment, nämligen precisionsskytte med poängräkning samt speed shooting med skjutmål på tid.

De bästa resultaten i respektive moment tävlar om fina priser varje dag! Bland annat kan man vinna kolsyregevär från Crosman, luftpistol från Hatsan och en mängd andra produkter från bland annat Swedteam, Stanley och Vortex.

Vi ses på skjutbanan!

2015-04-13

Wonderbag - a recipe for change​

Wonderbag är en bärbar icke elektrisk slow cooker i tyg med en unik isolerande fyllning. I bagen fortsätter mat som kokats upp med konventionella metoder att tillagas - i upp till 8 timmar - utan ytterligare tillförsel av el eller annat bränsle.

Läs mer i bifogad PDF

2015-04-08

Active Outfit öppnar ny jaktbutik i Nacka!

Active Outfit är en av Sveriges snabbast växande e-handel med ett stort sortiment inom jakt, fiske och friluftsliv.

Under Stockholm Game Fair slår vi upp portarna till vår nya butik som ligger på promenadavstånd från Nackastrandsmässan. Det är glädjande att vi nu kan presentera vårt breda sortiment inte bara på nätet utan även i en fysisk butik. Som utställare på Stockholm Game Fair ser vi fram emot att få möta lokala såväl som långväga kunder i Active Outfits monter (#21)!

På mässan ställer vi på Active Outfit ut ett spännande urval ur vårt sortiment som har mer än 7000 produkter. Det finns också fina rabatterbjudanden att ta del av (som även kan lösas in i butiken efter mässans slut). Besökare kan även få tips och råd om produkter som hör till sitt unika jakt eller friluftsintresse.

Butikens adress är Vikdalsvägen 50 i Montana-huset (mittemot McDonalds och Statoil) och öppettiderna är 9-17 på vardagar.

Välkommen in på besök!

Läs mer på: http://www.activeoutfit.se/sv/blog/125—active-outfit-oppnar-butik-i-nacka