JAKT 2016 - Stockholm Game Fair

Datum: 8-10 April

Plats: NackaStrandsMässan, Stockholm

Besöksadress: Augustendalstorget 6 131 52 Nacka Strand

Öppettider:

Fredag: 16.00-20.00 (Finns ej förköp - Ni kan betala i dörren)

Lördag: 10.00-17.00

Söndag: 10.00-17.00

Den 8 – 10 april, arrangeras på begäran Jakt 2016 – Stockholm Game Fair för andra året, med fokus på jakt som livsstil. Mässan arrangeras på vackra NackaStrandsMässan som ligger ett stenkast från centrala
Stockholm. Det är lätt att ta sig hit, från Slussen går buss 443 direkt till NackaStrandsMässan.
Vi kan också varmt rekommendera att ta båten hit från Nybroviken, den lägger till alldeles nedanför oss (SL-kort gäller).

Ett 60-tal utställare och ledande aktörer finns i hallen och bjuder på nyheter, inspiration och upplevelser för alla med
intresse av jakt. Du hittar de senaste trenderna inom jakt, den rätta utrustningen, vapen, ammunition, tillbehör, kläder, jaktresor, allt för jakthunden, skjutsimulator, hur det vilda tas bäst hand om, bilar mm.

Mat och goda drycker förknippas nära med jakt. På Jakt 2016 finns inbjudande lodger/lounger med den vilda maten som tillagas av kända kockar som lagar den bäst. Mässan gästas också av några av
Sveriges främsta dryckesexperter som hjälper till att matcha maten med de bästa dryckerna.

På en catwalk som löper genom hela mässhallen blir det styckningskurser och produktvisningar varvat med modevisningar av jaktkläder och tillbehör från ledande tillverkare.

Kunskap förändrar upplevelsen så ta tillfället i akt och fördjupa dig inom en rad olika områden. På Stockholm Game Fair erbjuds ett stort antal exklusiva föreläsningar under ledning av landets absolut främsta experter. Från skott till tallrik, eftersök, storviltsjakt, juridik, hundens signaler och hur vilt tas hand om på bästa sätt. Det kommer också finnas möjlighet att anmäla sig till utbildning för jägarexamen, trofébedömning och kurser inom många andra relaterade ämnen.

Vi välkomnar dig till tre fullmatade mässdagar med upplevelser, jaktbranschens nyheter och aktiviteter! En mötesplats för alla med intresse av djur och natur, jakt som livsstil helt enkelt!